Samen maken we impact.

Vanuit hartje Joure werken wij hongerig en gedreven aan het bepalen en realiseren van jouw (online) ambities.


De wereld verandert

MediaSoep is ontstaan vanuit een mix van verschillende media en bijbehorende kennis en kunde. Een passie voor web en online marketing; het is onze mensen met de paplepel ingegoten. Maar al snel voelden we een grote ontwikkeling aankomen. Onze focus verschoof van alleen websites naar de mogelijkheden van nieuwe technologieën.

Geïnspireerd door principes van LEAN start-up en Design Thinking en de groten der aarde, bieden wij vat op de kansen die de huidige digitale revolutie biedt. Zo vertalen wij het unieke verhaal van jouw bedrijf zo effectief mogelijk naar online.

MediaSoep - Sfeerafbeelding Binnen Gerrit

Vanuit hartje Joure werken wij voor ambitieuze organisaties door heel Nederland.

"Some people don't like change, but you need to embrace change if the alternative is disaster."

- Elon Musk

Onze geheime ingrediënten

 

Verrassend helder bereid.

Wij onderzoeken continu wat de digitale wereld aan innovatie te bieden heeft en testen wat wel en niet werkt. We verrassen en inspireren onze klanten en partners door buiten de gebaande paden te durven denken en handelen.

Geen kant-en-klare kost.

Wij denken anders, stellen ons kritisch op en laten je graag nadenken over je eigen bedrijf. Vraag aan ons een cirkel en wij zullen eerst onderzoeken of een driehoekje niet beter past.

Of je Soep lust.

Wij zijn anders dan anderen. Wij gaan graag op avontuur. Dan kan het zomaar zo zijn dat we iets heel anders hebben voorbereid omdat wij denken dat het beter is.

Business in de korte broek.

Wij staan met beide benen op de grond en hebben een no-nonsense mentaliteit.. We zijn eerlijk en communiceren helder. Zowel richting de klant als naar het team. Bij ons heb je de ruimte om jezelf te ontwikkelen en dit zullen we ook altijd stimuleren.

 

Wij kunnen het niet alleen.

Door te focussen op waar we goed in zijn worden we steeds beter. Wij zijn 10 specialisten in; online strategie, digitale innovatie en website ontwikkeling. Om ook waar te maken wat we bedenken werken we samen met diverse bureaus, die grotendeels bij ons in het pand gevestigd zijn!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op