Onze heroes journey

MediaSoep helpt (MKB) ondernemers mee te groeien in een digitale wereld. Niet een wereld waarin de grote vissen de kleine vissen eten. Nee een wereld waarin de snelle vissen de langzame vissen opeten!


Beleef ons sprookje

Beleef het verhaal van de helden van MediaSoep! Jorrit, Freek en Bert. Wij werken samen met ons hechte netwerk al meer dan 6 jaar lang dagelijks voor ondernemers die geloven in online.

Zes jaar geleden begonnen we in het tuinhuisje van Bert zijn ouders met het bouwen van WordPress websites. Met de hulp van ondernemers uit de regio Joure hebben we verschillende websites mogen bouwen. Toen we de kans kregen om een event te organiseren konden we deze kans niet laten schieten!

We kregen de gunfactor door deze actie en mochten steeds grotere ondernemingen helpen met hun online uitingen. Doordat we wat meer centjes ontvingen konden we onze intrek nemen op de Marconiweg op het industrietrein van Joure.

Daar hebben wij de eerste stagelopers en werknemers aangenomen. Helden die ons hielpen een naam te bouwen in Joure. Ook kregen we steeds meer het inzicht dat veel prachtige MKB bedrijven in Friesland en omstreken lastig kunnen omgaan met alle innovatie die op hen afkomt. En dat leidt tot onze missie vandaag de dag:

Wij zien dat veel mooie bedrijven door de komst van nieuwe technologie├źn in rap tempo verouderen, juist daar waar enorm veel kansen liggen. Wij helpen ondernemers mee te groeien in een digitale wereld.

digitale innovatie hero's journey

Wij helpen ondernemers mee te groeien in een digitale wereld.

Wij zijn MediaSoep.

Een strategisch online marketing bureau uit Joure. Samen met onze bevriende online specialisten en vaste klanten strijden wij voor een toekomstbestendig ondernemend Friesland (en omstreken). Een provincie met ondernemers die leren surfen op de digitale tsunami die momenteel op ons afkomt. Bij ons ben je aan het juiste adres voor online marketing vraagstukken. Daarbij bepalen we strategische richting, verzorgen alles op webgebied en bieden de juiste tools om te converteren als een malle.

Ben jij klaar voor de digitale wereld?

kom in contact