Partnerschap: Bureau Pro

Samen realiseren we web producties die perfect aansluiten op de workflow van Bureau Pro én op die van haar klant. Zij de content wij de techniek.


 

Binnen 4 weken een nieuwe site lanceren? Het kan!


Ingrid is marketingstrateeg en contentmarketeer. Ze helpt MKB-ondernemers met het bepalen en uitvoeren van een goede marketingstrategie. Als het op websitebouwers aankomt, is ze kieskeurig. Ingrid vertelt graag waarom ze met MediaSoep samenwerkt.

Ingrid: “Eén van mijn opdrachtgevers had een vrij nieuwe website, maar op allerlei fronten zat deze niet goed in elkaar. De content was van matige kwaliteit, de url-structuur was voor vindbaarheid niet optimaal en er was een kermis aan sliders, buttons en call to actions te zien. Mijn opdrachtgever had duidelijke doelstellingen qua leadgeneratie, maar de website en online marketinginspanningen leverden niet genoeg op. Kortom, mijn opdrachtgever was niet tevreden en vroeg of ik kon helpen.”

Content als uitgangspunt

“Ik werk al een aantal jaren prettig samen met MediaSoep. Daarom vroeg ik of MediaSoep me kon helpen een nieuwe, goede website op te tuigen. Het bijzondere van MediaSoep is dat ze – in tegenstelling tot de meeste andere webdesigners – de content als uitgangspunt nemen en daar als het ware een website omheen bouwen.

Heel fijn, want als ik content laat maken is dat altijd op basis van de strategie. Bij andere websitebouwers moet ik me vaak voegen naar het design van een website. Of, dat maak ik ook mee, de websitebouwer gaat aan de haal gaat met de content waardoor het z’n kracht verliest.”

Het gaat om goed én mooi

“Als het om websitebouw gaat, wordt er naar mijn idee nog te vaak gekeken naar het uiterlijk van een site. Een ondernemer wil graag een mooie website en websitebouwers van het soort ‘u vraagt, wij draaien’ leveren die. Maar mooi is niet per se functioneel. Een website moet vooral iets doen: klanten informeren, overtuigen en overhalen om bijvoorbeeld contact op te nemen. Dat is nu precies waarom goede, hoogwaardige content zo belangrijk is. En waarom MediaSoep de content als uitgangspunt neemt.

MediaSoep had in no time een basis design gemaakt. Dat design is gebaseerd op de laatste online marketinginzichten. Vervolgens was ik aan zet: ik heb de content (tekst en foto’s) verzorgt en gepubliceerd. Binnen het cms had ik alle ruimte om de content precies zo weer te geven als ik wilde.

Binnen 4 vier weken stond de nieuwe website live! In 4 weken van start naar finish: dat maak ik niet vaak mee. MediaSoep heeft niet alleen een technische goede website gebouwd, maar de MediaSoepers hebben ook kijk op online marketing. Daarom is het heerlijk samenwerken met MediaSoep.”

Wil je snel een nieuwe site lanceren?

Ben jij contentmarketeer en wil je snel een website lanceren voor een opdrachtgever? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer over onze unieke werkwijze.

Bureau Pro. Contentmarketingbureau uit Groningen.