Webshop-Outlet.nl

Maatwerk webshop. Eén van de grotere discount webshops van NL.

 


Gebruikte technieken: HTML5 SASS ACF WOOCOMMERCE PHP5

De originele opdracht

Sinds november 2018 is MediaSoep begonnen met het optimaliseren van de website Webshop-outlet.nl Al snel bleek dat ondernemer Chris, net als ons, constant wil blijven innoveren met zijn online webshop.

Webshop-outlet.nl staat voor aanbiedingen tegen outlet prijzen. Zo kun je bij Webshop-outlet.nl terecht voor de leukste gadgets en dagelijkse functionele gebruiksartikelen tegen de scherpste outlet prijzen.

Deze ontzettend scherpe prijzen moeten natuurlijk blijven opvallen. Daarom had Webshop-outlet.nl een nieuw jasje, een frisse vernieuwde stijl en betere functionaliteiten + snelheid nodig.

 

mockup-webshopoutlet

Een modern en strak webdesign voor het vernieuwde Webshop-outlet.nl

Technische realisatie door Cacholong

“Webshop-Outlet heeft een actueel en hoge kwaliteit productaanbod die ze via hun webshop aanbieden. Online vindbaarheid, stabiliteit, snelheid en conversie zijn daarmee echter nog niet direct gerealiseerd. In samenwerking met Mediasoep zorgt Cacholong voor onderhoud en optimalisatie van Webshop-Outlet. Dit resulteert in hogere bezoekersaantallen en conversie.

Dit traject is al begonnen voordat de Webshop-Outlet daadwerkelijk bij ons terecht is gekomen. In aanloop van de migratie zijn er tests uitgevoerd voor een soepele overgang. Hiermee konden we direct verbeterde prestaties op de Enterprise Pro VPS van Webshop-Outlet realiseren. Na de overgang zijn we aan de slag gegaan om de prestaties van de webshop verder te optimaliseren. Een deel van de optimalisaties doen we door de server 24/7 te monitoren. Hierdoor kunnen we de perfecte afstellingen vinden voor de best presterende webshop. Door onze unieke WordPress optimalisaties op serverniveau kunnen wij tevens een set techieken aanbieden die anders door vertragende WordPress plugins gerealiseerd zouden moeten worden. Een voorbeeld hiervan is de lazy-load van product-afbeeldingen. Het monitoren, bijwerken en optimaliseren is een proces dat altijd bij ons doorgaat. Hierdoor kunnen wij naar de toekomst toe de beste prestaties blijven garanderen.”

Nieuwe website voor Webshop-Outlet.nl

De resultaten

  • Optimalisatie in website snelheid én gebruikersgemak
  • Maatwerk aanmeldproces door middel van social media
  • Snellere én nauwkeurigere zoekfunctie
  • Artikelen toevoegen aan verlanglijstjes
  • Mega Menu waarin je uitgelichte producten te zien krijgt