De wereld verandert

Welke digitale innovaties passen bij jouw bedrijf?


Blijvend en succesvol innoveren lukt alleen met een innovatiestrategie. Samen met jou bepalen én realiseren we stap-voor-stap een innovatie roadmap en de daarbij behorende strategische doelen. Van digitale marktverkenning en een aanvalsplan, tot lancering en succesvolle implementatie binnen jouw bedrijfscultuur.

Trainingen

Klaar voor de uitdagingen van morgen. In de trainingen creëren we meer ondernemingszin en maken mensen klaar voor de uitdagingen van morgen. We introduceren makkelijk toepasbare innovatie methodieken, die gebruikt worden bij de snelst groeiende en meest innovatieve start-ups.

design sprints mkb

"An idea is nothing more nor less than a new combination of old elements" - James Webb Young

Lean startup & design thinking

Rol innovaties gestructureerd uit binnen jouw bedrijf. Lean startup en design thinking zijn gestructureerde processen voor het ontwikkelen van oplossingen voor complexe problemen. Binnen deze essentiële methodieken worden de problemen van jou klant centraal gesteld om vervolgens zo efficiënt mogelijk naar een oplossing te werken.

Doelstellingen behalen als Google & Uber

Een combinatie van principes uit OKR (objectives and key results) & growth hacking. Allemaal van uit het principe: “If you cant measure it, don’t do it”. Dit raamwerk helpt jouw (innovatieve) groeidoelstelling te behalen met minimaal budget. Fail cheap, grow fast!