Van denken naar doen.

Met digitalisering als uitgangspunt jouw organisatie positioneren. Ben je klaar voor verandering?


Op organisatieniveau meedenken.

In een online wereld met zoveel smaken, heb je richting en houvast nodig. MediaSoep voedt jou hiermee en helpt je met het bepalen én realiseren van jouw online strategie. Daarbij adviseren wij over zaken als websites, webshops, online marketing én innovatie.

Dé plek om te innoveren!

MediaSoep - Sfeerafbeelding binnen

Onze innovatieruimte is dé plek om te innoveren!

Online positionering

Een sterk concept begint bij een online strategie en positionering. Hierbij maken we onderscheid tussen jouw bedrijf en de rest van de kudde

Aanvalsplan

Het aanvalsplan geeft concrete invulling vanuit de positionering van jouw bedrijf. Je weet waar je voor staat en hoe je jezelf in de markt wilt zetten. Maar hoe pak je dit aan? Welke stappen ga je zetten? Waar werk je naartoe?

Contentstrategie

Websites doen het niet zomaar ‘goed’. Een contentstrategie is het fundament voor jouw website. Samen gaan we vanuit strategisch oogpunt richting een concreet plan voor jouw online uitingen. Wat voor tekst en beeld moet er komen? Waar en waarom? En wie gaat deze content maken? Zodra dit duidelijk is, gaan we richting het daadwerkelijk bouwen van een website.

Innovatiestrategie

Blijvend succesvol innoveren lukt alleen met een innovatiestrategie. Binnen onze innovatietrajecten beginnen we altijd vanuit een strategisch oogpunt. Waar wil jouw bedrijf naar toe? Maar minstens zo belangrijk; waar willen de mensen naartoe? Wat is de droom en waar liggen de kansen?