De wereld verandert

Veel MKB bedrijven zijn nog niet klaar voor een innovatie stap. Simpelweg omdat ze überhaupt nog heel weinig doen met digitalisering.


Klaar voor een innovatiestrategie?

Heeft jouw MKB-bedrijf nog heel weinig te doen met digitalisering? Begin dan eens bij de basis. Bestaande en beschikbare tools hebben zich vaak bewezen, vergemakkelijken processen en leveren een berg aan data en inzicht op! Vanuit onze technische achtergrond helpen we je graag met het implementeren en koppelen van dit soort oplossingen binnen je bedrijf. Zo stomen we jouw bedrijf klaar voor digitalisering!

Dashboarding

Weet wat je meet! Data is bedoeld om te delen. Zonder gebruikers is je data nutteloos. Maak data inzichtelijk voor jezelf, je team en je klanten. Zo is iedereen altijd op de hoogte.

Ticketing

Creëer een soepel klantcontact waarbij geen enkele vraag of klacht verloren gaat. Zo vergeet je nooit meer antwoord te geven en verdwijnen dergelijke berichten niet meer in een email box van je medewerkers.

Klantbeheer & sales 

Klantbeheer en sales niet je sterkste punt? Een CRM systeem is een prachtig middel om je huidige klanten én potentiële klanten te beheren. Het ondersteunt je bedrijf in het onderhouden van goede klantrelaties en er kan bij zowel bestaande als potentiële klanten veel beter ingespeeld worden op (nieuwe) behoeften.