5 tips om met Loop te converteren

Zie hier op je beeldscherm

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is.

Voorbeeld Blog

Neem even de tijd

Beginnende bloggers vragen vaak: hoe schrijf je een goed blog? Gebruik je een opzet? Ikzelf toevallig niet. Maar de écht grote bloggers doen niet zomaar wat. Ze gebruiken formules. Opzetten. Want als je een schema invult, scheelt je dat veel tijd.

“"Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst"”

– Voornaam achternaam

De I’ve been there-opzet

Deze opzet gebruikt een oude copywritingtruc: denk mee met je lezer. En vooral: laat merken dat je hem snapt. Ja, zelfs: dat je weet wat hij doormaakt. Zijn ongemak. Zijn wanhoop. Zijn lijden.

Een blog over wat de lekkerste kaas is zou dus zo kunnen beginnen:

Voorbeeld blog 2

Wat maakt dit zo interessant?

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is. De faketekst is dus een tekst die eigenlijk nergens over gaat. Het grappige is, dat mensen deze toch vaak lezen. Zelfs als men weet dat het om een faketekst gaat, lezen ze toch door.

Ontdek meer