Partnerschap: Bizway

Partnerschap. Samen met Bizway bedienen wij overheden en grote organisaties op web & hostingvlak.


Bizway werkt samen met MediaSoep aan stabiele en goed presterende online omgevingen


Bizway levert al meer dan 20 jaar hosting-oplossingen aan sectoren waarbij een hoge beschikbaarheid en uitgebreide monitoring essentieel is. Zonder professionele websites geen hosting natuurlijk. Daarom werkt Bizway intensief samen met MediaSoep. Sietse Eling, accountmanager bij Bizway vertelt hoe beide partijen er samen voor zorgen dat het werkt.

Sietse: “Bizway bestaat inmiddels meer dan 20 jaar (inmiddels onderdeel van Intermax groep). We zijn begonnen als hostingbedrijf, maar ondersteunen onze klanten inmiddels ook als het gaat om cyber security en werkplekbeheer. We werken onder andere voor uitgeverijen, IT-bedrijven en organisaties in de publieke sector. Daarnaast mogen we veel webbureaus tot onze klantenkring rekenen. Met hen gaan we altijd een samenwerking aan om de eindklant een stabiele en goed presterende online omgeving te bieden. In samenwerking met MediaSoep hebben we bijvoorbeeld sante.nl en vriendin.nl ontwikkeld.”

Veilig, veel en snel

“In 2020 vroeg de GGD ons om te helpen met het opzetten van een website waar burgers terecht kunnen met vragen over coronatesten. De GGD had duidelijke voorwaarden: de site moest veilig zijn, veel bezoekers aankunnen en binnen 2 weken worden opgeleverd.

We hebben de uitdaging aan MediaSoep voorgelegd en hun reactie was: “Challenge accepted”. Samen met alle betrokkenen hebben we een online meeting belegd en de wensen besproken. De GGD wilde een FAQ-site waarop communicatiemedewerkers makkelijk en snel veelgestelde vragen en antwoorden konden plaatsen.

MediaSoep is aan de slag gegaan met korte sprints: ’s ochtends iets bouwen en ’s middags opleveren, presenteren en feedback verwerken. Zo hebben ze in 2 weken tijd – op een leuke manier en zonder veel stress – een compleet nieuwe site opgeleverd: https://vragen.coronatest.nl/Mission accomplished.

Cadans

“Waarom het zo lekker werkt met MediaSoep? Het is fijn dat ze bij MediaSoep altijd klaar staan om te helpen; ook op zondagavond als het moet. Dat doen wij ook voor onze klanten. We hebben dezelfde cadans, hetzelfde tempo. Dat geeft energie. Daarnaast is MediaSoep een betrouwbare partner waarmee ik mijn klanten blij kan maken. Ik kan door onze samenwerking het aanbod van Bizway uitbreiden. Dat is een groot goed.”

Sietse Eling. Accountmanager Bizway (onderdeel Intermax Groep)

Heb jij een stabiele, veilige en goed presterende online omgeving nodig?

Neem dan contact op. Dan vertellen we je graag hoe we in samenwerking met Bizway en jouw eigen marketing- en communicatieteam een professionele site bouwen.

Bezoek de website van Bizway 

HONGERIG GEWORDEN?