Partnerschap: Contenture

Voor communicatiebureau Contenture is MediaSoep de ideale partner als het gaat om technische ondersteuning en cybersecurity. Waarom? Dat lees je hier!


Optimale ondersteuning voor full service communicatiebureau Contenture

Contenture bestaat uit een team van bijzondere mensen. Eén daarvan is Brad Kokke, projectleider en metalhead. Hij vertelt waarom Contenture, een full service communicatiebureau uit Amsterdam, de samenwerking met MediaSoep is aangegaan en hoe hij dat ervaart.

Brad: “Tot een paar jaar geleden had ik collega’s die websites en dergelijke bouwden, maar toen zij wat anders gingen doen, zijn we op zoek gegaan naar een externe partij die ons daarbij kon helpen. Daar was ik best een beetje huiverig voor, want je kunt niet even een uurtje naast je collega gaan zitten om te overleggen of samen iets te fiksen.

Wij ontwerpen het, MediaSoep bouwt het

Een connectie van ons uit Friesland kende MediaSoep. We zijn uiteindelijk toch eens met ze gaan praten. Sindsdien bouwt MediaSoep voor ons online platforms, interactieve infographics en bijvoorbeeld jaarverslagen in de vorm van een website. Wij ontwerpen het, MediaSoep bouwt en ondersteunt ons op technisch vlak.

Ook adviseren ze ons als wij vragen krijgen van klanten waar we niet direct een antwoord op hebben. We werken veel voor de Rijksoverheid en vanwege cybersecurity is het soms lastig om een standaard WordPress-site te bouwen. Samen met MediaSoep onderzoeken we dan wat de mogelijkheden zijn. Op dit moment zoeken we bijvoorbeeld uit hoe we een interactieve flowchart kunnen maken die voldoet aan de strenge veiligheidsregels.

Fietsmaatje

De samenwerking bevalt goed, heel goed zelfs. MediaSoep is een partij waarmee we kunnen fietsen. Wij zijn flexibel, goed bereikbaar en doen niet aan uurtje-factuurtje. Het is fijn om dan samen te werken met een partij die op dezelfde manier werkt. Als we een project uitrollen dan weet ik dat we binnen de tijd en het budget gaan opleveren.

Tijdens een project schakel ik vooral met Marcel. Marcel is buitengewoon klantvriendelijk, heel servicegericht, inhoudelijk sterk en reageert snel. Dat geldt overigens ook voor zijn collega’s. Als ik iets vraag wat niet kan, dan zijn ze daar duidelijk over. Ze hangen geen onrealistische verhalen op, maar zoeken ondertussen wel naar een alternatief.

(Sparring)partner

Voor bureaus zoals wij is MediaSoep de ideale partner. Een groot voordeel is dat MediaSoep geen eenpitter is; ook bij ziekte of vakantie lopen de projecten gewoon door. Daarnaast werken er bij MediaSoep mensen met kennis vanuit verschillende disciplines, zoals websitebouw, e-mailmarketing, technische oplossingen etc. Daarom is het altijd prettig om met ze te sparren.”

Op zoek naar ondersteuning voor jouw communicatiebureau?

Wil jij het bouwen van websites, online platformen of interactieve designs uitbesteden, zodat jij je volledig kunt concentreren op strategie, concept en content? Laat wat van je horen. Dan vertellen we je graag meer over hoe we samenwerken met communicatiebureaus.

Strategisch communicatiebureau Contenture uit Amsterdam.